Autor: Triin Tabur • 24. september 2010
Ainult tellijatele

Südamepäev juhib tähelepanu töökohal tervise edendamisele

Sel pühapäeval, 26. septembril tähistatakse taas iga-aastast maailma südamepäeva, mis juhib tähelepanu töökohtadel tehtavale tervisedendusele, et ennetada inimeste haigestumist südame- ja veresoonkonna haigustesse.

Sellega jätkab Maailma Südameföderatsioon eelmisel aastal alustatud teemat ning kutsub organisatsioone kasutama töökohta võimalusena inimeste tervisekäitumise mõjutamisel paremuse suunas. „Suurem osa meist veedab rohkem kui pool päevast tööl ning töökoht on seega ideaalne paik, kus propageerida südamesõbralikku käitumist ja arendada tervist toetavat keskkonda,“ lausus Tervise Arengu Instituudi mittenakkushaiguste ennetamise osakonna juhataja Anneli Sammel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708