Autor: Triin Tabur • 10. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta algus on suurendanud huvi dieeditoodete vastu

Uue aasta alguses on Apotheka internetiapteegist apteek.apotheka.ee hüppeliselt kasvanud inimeste huvi dieedipreparaatide, seedimist kiirendavate toodete ning ka suitsetamisest loobumist soodustavate vahendite vastu.

„Detsembri viimaste ning jaanuari esimese nädalate jooksul on Netiapteegi enamkülastatud kategooriateks tõusnud dieet ja suitsetamisest loobumine,“ rääkis Apotheka Mustamäe apteegi esindaja Kadri Tammepuu.

„Praegu on Netiapteegi populaarseimad tooted dieedikategoorias ainevahetust soodustavad ja söögiisu pärssivad preparaadid, salendavad teed, Sportsgene kehakaalu ohjeldamise geneetiline test ning organismi puhastavad ja mürke väljutavad ning rasvade lagundamist stimuleerivad preparaadid,“ rääkis Tammepuu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099