22. mai 2014
Ainult tellijatele

Vähiliit alustab vähipatsientidele nõustamiskeskuse loomist

Kodanikuühiskonna Sihtkapitali projekti toetusel ja vähiliidu poolt koordineeritav   nõustamiskeskus hakkab vähipatsientidele ja nende lähedastele (ka tugivõrgustikule) pakkuma süsteemset psühhosotsiaalset nõustamisteenust. 

Nõustamise koordineerimise keskus asub Vähiliidus ja toimib koostöös erinevate eriala spetsialistidega ning kohalike vähipatsientide ühingutega üle Eesti. Selle aasta jooksul viiakse läbi pilootprojekt neljas maakonnas - Harjumaal, Läänemaal, Järvamaal ja Viljandimaal. Pilootprojekti õnnestumise korral on kavas arendada nõustamisteenused ka teistes maakondades vastavalt võimalustele. Kaugem eesmärk on luua püsiv alus jätkuvale psühhosotsiaalsele nõustamise süsteemile vähiliidu juures.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708