Autor: Violetta Riidas • 13. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Karskusliit peab täna oma aastakonverentsi Raplas

Eesti Karskusliit peab täna (13. juunil) Raplas oma aastakonverentsi, mille raames antakse Aasta Tegija 2013 tänukiri Rapla Maavalitsuse pikaajalisele tervisedendaja Ülle Laasnerile.

“Ülle Laasner on tänu oma energiale ja töösse pühendumisele eeskujuks kõigile, kes tegelevad ennetustööga. Tervisedendus on valdkond, mis vääriks senisest kaugelt rohkem tähelepanu ning ressursse,” ütles Eesti Karskusliidu esimees Lauri Beekmann. “Oleme aasta tegija valimisega juba mitmeid aastaid juhtinud tähelepanu erinevatele tööharudele ja inimestele, et neid tunnustada püüdluste eest vähendada alkoholi tarvitamisega seotud kahju.”

Ülle Laasner on Rapla Maavalitsuse tervisedenduse spetsialistina töötanud 1999. aastast ehk käimas on 15. aasta. Nende aastate jooksul on alkoholi temaatika olnud regulaarselt Ülle Laasneri töölaual. Aastatel 2003-2008 oli Raplamaa üks vähestest maakondadest, kus oli kehtestatud öine alkoholi müügikeeld. 2008. aasta juunis kehtestati üleriiklik piirang. Alates 2006. aastast on Ülle kuulunud Eesti Tervisedenduse Ühingu juhatusse ning 2008. aastast (väikeste pausidega) on ta seda ühingut ka juhtinud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099