Autor: Siret Trull • 25. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõrgkoolid korraldavad välistudengitele tutvumisnädala

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, Tallinna Tehnikakõrgkool ja Sisekaitseakadeemia korraldavad ühise sissejuhatava nädala Erasmus+ programmi välisüliõpilastele 25-29. augustil 2014.

Kolme kõrgkooli korraldatav „Welcome to Estonia“ nädal on uus koostöövorm, mille raames saavad välistudengid võtta ingliskeelseid õppeaineid kolmest erinevast partnerkõrgkoolist. Lisaks korraldavad kolm kõrgkooli sel sügisel ühiselt oma rahvusvahelise nädala. Erasmus+ sissejuhatav nädal on niisiis kolmas ühine kõrgkoolide koostööprojekt.

„Welcome to Estonia Week“on intensiivne eesti keele ja kultuuri kursus, millest võtab osa 41 üliõpilast erinevatest Euroopa riikidest. Programm aitab välisüliõpilastel kohaneda kiiremini ja lõbusamalt Eesti igapäevaeluga ning toetab nende akadeemilist, sotsiaalset ja kultuurilist integratsiooni. Pikemas perspektiivis toetab kõrgkoolide ühisprojekt loodetavasti erialadevahelist ideederinglust ja koostööd.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099