25. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarvo Vaasa: uus proviisorite koda jääb kitsaks

Äsja loodud Eesti Proviisorite Koda keskendub liiga kitsalt apteegis töötavatele liikmetele ning jätab välja arvestatava hulga teistes ametites olevaid ametikaaslasi, kirjutab proviisor Tarvo Vaasa, endine Tamro Eesti OÜ tegevjuht Postimehe arvamusportaalis.

13. septembril 2014 toimus Tartus uue farmaatsiavaldkonna kodanikeühenduse Eesti Proviisorite Koja asutamiskongress. Uut organisatsiooni on välja reklaamitud kui tegevproviisorite õiguste ja huvide eest seisjat ning apteegisüsteemi muutmisel kaasarääkijat. Seda ei saa pahaks panna.

Minule kui samuti proviisoriharidusega inimesele, kes on pikalt töötanud mujal kui apteegis, tundub loodava organisatsiooni sihtgrupp ja teemadevalik aga veidi liiga kitsad. Tahame seda või mitte, aga kõik Eesti proviisorid ei ole seotud ainult apteekide või apteekides töötamisega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708