Autor: Siret Trull • 18. november 2014
Ainult tellijatele

Tulekul konverents noorsportlase tervisest

Neljapäeval, 20. novembril korraldab Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet Rahvusraamatukogu suures konverentsisaalis konverentsi „Noorsportlane ja tervis“, kus arutatakse temaatikat erinevatest aspektidest.

Konverentsi ettekannetes käsitletakse noortespordi arengupsühholoogilisi võtmetegureid, kehalise kasvatuse õpetajate ja treenerite koolitamisprotsessi, toitumist, tervislikku treenimist, noorsportlast füsioterapeudi vaatevinklist jm,  esinejateks on Tartu Ülikooli, Tallinna Ülikooli,  Tallinna Tehnikaülikooli, Tallinna Spordi- ja Noorsooameti, Audentese Spordigümnaasiumi ja Tallinna Kristiine Gümnaasiumi spetsialistid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708