Autor: Violetta Riidas • 15. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merilind: sportimise erisoodustusmaksu kaotamine pole tõenäoline

Foto: Raul Mee
Eesti Tervise Fondi juhataja ja perearst, Reformierakonda kuuluv Eero Merilind ei usu, et töötajate sportimiselt kogutava erisoodustusmaksu kaotamine võiks teoks saada. Tema arvates peaks inimestel olema nii suur sissetulek, et nad suudavad ise sportimise osas valikuid teha.

"Ma ei usu, jah (et erisoodustusmaks kaotatakse - toim.). Siin on väga palju diskussioonikohti ja kui teemana seda diskuteerida, siis on ju väga raske öelda, kas tervislik asi on bridž ja golf ja kes siis peaks järelevalvet tegema, et bridži ja golfi arveid maksusoodustusega saada, aga metsajooksu eest ei saa neid arveid esitada," rääkis Merilind Vikerraadio saates "Vikerhommik".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708