Autor: Triin Tabur • 23. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samade vahenditega erinevate eesmärkide suunas

Foto: Caro /Scanpix
Eesti Nooremarstide Ühenduse juht Rille Pihlaku sõnul illustreerivad residentuuriprogrammide ühtlase pikendamisega seotud sündmused viimaste aastate jooksul eeskätt kitsaskohti kommunikatsioonis partnerite – sotsiaalministeeriumi, ülikooli, erialade, arst-residentide ja üliõpilaste – vahel.

Kui ministeeriumi jaoks oli esialgset ettepanekut tehes ilmselt põhiküsimus noorte arstide üldmeditsiinilises kogemuses, siis erialad nägid keskse probleemina eeskätt erialase õppe pikkust ja kvaliteeti. Kui kaks partnerit üritavad sama vahendiga saavutada täiesti erinevaid eesmärke, ongi tõenäosus mõlemaid rahuldavat tulemust saavutada pigem väike.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708