13. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Katrin Rehemaa: Tervis on kallis

Eesti arstide liidu peasekretär Katrin Rehemaa.
Foto: Terje Lepp/ÄP
Patsiendid loevad haigekassa rahaprobleemidest ja riigikassa näppudest ravikindlustuse reservide kallal ning muretsevad arsti juurde pääsemise pärast, arstid muretsevad patsientide pärast , ministrid langetavad sotsiaalmaksu ja muretsevad riigieelarve tasakaalu pärast.

Kõik tervishoiusüsteemi põhjalikud analüüsid on jõudnud järeldusele, et ainult ravikindlustusmaksust ei piisa ja tervishoid vajab lisaraha. Kui ravikindlustuse tulud ei kata vajalikke kulusid, lubab nii haigekassa seadus kui riigieelarve seadus, et jaotamata tulemist võib kasutada kuni 30 %.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708