Autor: Violetta Riidas • 21. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa: Lõputu ravikulu ei vii edasi

Foto: Andras Kralla/ÄP
Lõputult ravikulude suurendamise asemel tuleks keskenduda suurele eesmärgile ehk tervemale ja töövõimelisemale inimesele, kirjutab ettevõtja ja Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa.

Haigekassa 2016. aasta eelarve ülekuluga seoses on tekkinud palju erinevaid reaktsioone ja arvamusi. Käimasolev arutelu näib olevat suunatud peamiselt majandusküsimustele. Kes arvestas valesti, kes kulutas liiga palju, kes kui palju on asutuse alafinantseerimise tõttu oma vahenditest pidanud peale maksma jne. Osalist süüd nähakse ka raviasutuste nn võidurelvastumises, kirjutas Urmas Sõõrumaa Äripäevas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708