21. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmper: riik ei tohi olla sõnamurdjalik

Dr. iur. Ants Nõmper, Ellex Raidla leiab, et riik teeb proviisorapteekritele liiga.
Foto: Erakogu
Ellex Raidla vandeadvokaat Ants Nõmperi hinnangul on on riik käitunud sõnamurdlikult, lubades proviisoritele toetust, kuid jättes nad siiski külma kätte.

Aprillikuu alguses arutab riigikohus proviisorapteekide kaebusi ravimiameti või õigemini suurte apteegifirmade tegevuse peale. Käimasolevat kohtuasja pole õige ajakirjanduses eriti kommenteerida, kuid arvestades eelmise nädala uudiseid apteegireformi vallas, ei saa mitte enam vaiki olla.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099