Autor: Meditsiiniuudised • 15. märts 2019

Maailmatasemel apteegiteenus Eestis - kas võimatu missioon?

Eesti Apteekide Ühenduse juhatuse liige, proviisor Kristiina Sepp
Foto: Raul Mee / Äripaev
Apteeker on tervishoiu väravavaht: inimesed sisenevad sageli tervishoidu ja pärast ravimi väljastamist ka väljuvad süsteemist läbi apteegi. Apteeker on inimeste jaoks kõige ligipääsetavam tervishoiutöötaja, kirjutab Eesti Apteekide Ühenduse juhatuse liige, proviisor Kristiina Sepp.

Kutsega kaasneb vastutus inimese tervise eest - õige ravi, õigele inimesele, õiges annuses. Apteeker jagab nõuandeid patisentidele, kuidas oma haigussümptomitega iseseisvalt toime tulla. Seeläbi väheneb koormus nii perearstidel kui õdedel, aga ka haiglate erakorralise meditsiini osakondadel ja teistel tervishoiutöötajatel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099