Autor: Meditsiiniuudised • 28. august 2019

Lasn: optimaalne nimistu on poliitilise tahte ja koostöö küsimus

Usun, et iga patsient soovib käia arsti juures, kes ei ole väsinud ega vihane maailma peale, vaid päriselt kuulab ning pakub välja asjakohaseid lahendusi, kirjutab peremeditsiini resident Andres Lasn.
Andres Lasn leiab, et kokkulepe on poliitilise tahte ja koostöö küsimus.
Foto: Raul Mee

Üldiselt on see vaid siis võimalik, kui arst ei ole üle koormatud mittemeditsiiniliste tegevustega, kui arst saab oma aega eri töölõikude vahel balansseerida ning tal on ka olemas võimalused end aeg-ajalt täiendada ja puhata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099