Autor: Meditsiiniuudised • 28. august 2019

Veskimägi: perearsti nimistus võib olla ka 3000 patsienti

Tõstamaa perearst Madis Veskimägi pakub perearstide seltsi ja terviseameti vahelise tüli valguses välja ideid, kuidas siiski perearstid saaksid rohkem inimesi nimistusse võtta ning kuidas hoida Eestist arste lahkumast.
Tõstamaa perearst Madis Veskimägi arvab, et kodumaalt lahkuvad arstid peaks oma õppe ise kinni maksma.
Foto: Erik Prozes

"Terviseamet on seltskond püüdlike õdesid, geenitehnolooge, juriste, haldusjuhte jt, kes püüavad parimat, lähtudes seadustest. Loomulikult saab ametnik otsustada nii ja naa, sõltudes tema empaatiast ja seaduse hallist tsoonist. Mul on terviseametiga paar isikliku kana kitkuda ja võin olla õigusega nende peale üsna kuri. See on teine teema.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099