Kuula artiklit
Autor: Meditsiiniuudised • 25. juuni 2019
Kuula artiklit

Kvaliteetsed ortoosid, tallatoed ja proteesid

Meie kogenud meistrite käe all valmivad ortoosid, tallatoed ja proteesid arvestavad sinu individuaalsete vajaduste ja eripäradega.

JALALABA DIGITAALNE UURING

Parima tulemuse saavutamiseks soovitame tallatugede tellimisel alustada kõigepealt digitaalsest jalalaba uuringust, mis kaardistab põhjalikult jalalaba eripärad ja koormuse jaotumise taldadele. Jalalaba uuringut on võimalik läbi viia meie Tallinna teeninduspunktides.

TALLATOED TEMPELJÄLJENDI MEETODIL

Oleme ühed vähesed Eestis, kes valmistavad individuaalseid tallatugesid tempeljäljendi meetodil: võtame jalalabast vormi abil täpse jäljendi, et valmiv tallatugi sobituks jalalaba kujuga ideaalselt.

Meie toodetega saab tutvuda kodulehel.

100% KÄSITÖÖ

Meie tallatoed valmivad täielikult käsitööna. Kui ostad omale individuaalsed tallatoed ja need antakse kohe kätte, siis võid olla kindel, et need on masstoodanguna vabrikus valmistatud ega arvesta sinu individuaalsete vajadustega.

Tallatugesid saa tellida meie Tallinna teeninduspunktides: Tulika 19 ja Sõle 16

1. Jalalaba digitaalne uuring võimaldab väga täpselt välja selgitada jalalaba probleemsed piirkonnad. Uuringutulemuste põhjal saab valmistada individuaalsed tallatoed, mis arvestavad jalalaba iseärasustega ning aitavad koormust jaotada võimalikult optimaalselt.

Pakume võimalust valida kahte tüüpi uuringute vahel: digitaalne staatiline uuring või digitaalne kompleksuuring. Uuring kestab ligikaudu 30 minutit ning selle tulemusel valmivad pildid koormuse jaotumisest saab kohe kätte.

Digitaalne staatiline uuring – 15 eurot

Uuringu käigus seisab klient footscan® plaadil, mis loob staatilise pildi kaalu jaotumisest tema jalataldadel. Enne mõõtmist seadistatakse süsteem kliendile ja tema kaalule vastavaks.

Digitaalne kompleksuuring – 25 eurot

Kompleksuuring annab staatilise uuringuga võrreldes rohkem kasulikku infot. Klient kõnnib oma loomuliku kõnnimustriga üle footscan® plaadi ning süsteem salvestab rõhu jaotumise jalatallal läbi kogu sammuulatuse. Protseduur viiakse läbi eraldi mõlema jalaga.

Samal vastuvõtul on võimalik võtta taldadest jäljendid, mille põhjal saab meister tallatugesid valmistama asuda.

Individuaalsete tallatugede hind algab 64 eurost.

Ortooside valmistamine

Ortoos aitab liigest toestada, parandada liigese liikuvust ning korrigeerida deformatsiooni. Kui valmistoodete seas ei leidu sinule sobivat ortoosi või sinu seisund nõuab erilahendust, on meilt võimalik tellida individuaalselt valmistatud ortoos.

Eritellimusel valmistame järgnevaid ortoose:

•hüppeliigese ortoos

•põlveortoos

•käe- ja randmeortoos

•muud ortoosid vastavalt vajadusele

Proteeside valmistamine

Valmistame erinevaid jäsemeproteese koostöös maailma juhtivate proteesitootjatega.

•Valmistame käeproteese ja jalaproteese, sealhulgas nii esma- kui püsiproteese. Pakume ka kõrgtehnoloogilisi lahendusi, mis vastavad aktiivsema liikuja vajadustele.

•Nõustame klienti kõiges proteesidega seonduvas alates soodustuse taotlemisest kuni proteesi kasutamise ja hooldamiseni välja.

•Hooldame ja remondime proteese vastavalt garantiitingimustele. Protees vajab vähemalt kord aastas hooldamist.

•Proteesikasutajal on meie käest võimalik tellida erinevaid kulutarvikuid: kompressioonsukad, silikoonid, proteesikosmeetika.

Proteesimaailma tipptehnoloogia

Pakume oma klientidele kvaliteetseid ja innovatiivseid proteese koostöös maailma juhtivate proteesitootjatega. Kõrgtehnoloogiliste proteeside kättesaadavus on eriti oluline just aktiivsema proteesikasutaja jaoks. Mida keerukamaid funktsioone protees täidab, seda arenenumat tehnoloogiat ning kvaliteetsemaid komponente see nõuab.

Kvaliteetsed ortoosid, tallatoed ja proteesid
Kuula artiklit

Kvaliteetsed ortoosid, tallatoed ja proteesid

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099