Autor: Meditsiiniuudised • 4. august 2022

Eesti meditsiiniturule sisenev suur erakliinik pakub tööd sajale arstile, õele ja spetsialistile

Sügisel Eesti meditsiiniturule suurelt sisenev uus erakliinik Novel Clinic kutsub oma meeskonnaga liituma arste, õdesid ja tervisevaldkonna spetsialiste.
Novel Clinicu ülemõde Kaire Jaanikesing ootab kolleege uude kliinikusse tööle.
Foto: Jake Farra

Tallinnas, Pärnu mnt 113 valmivas moodsas hoones novembris suure meditsiinikeskuse avav Novel Clinic otsib meeskonda psühhiaatrit, pereterapeuti, pulmonoloogi, neuroloogi, kardioloogi, hambaarste, ortodonte, bioanalüütikut, radioloogiatehnikuid, anestesioloogi, anestesiste, radioloogi, meditsiiniõdesid, sh hambaravi õdesid ja diabeediõde.

„Uues kliinikus hakkab tööle ligi 100 arsti, õde ja tervisevaldkonna spetsialisti, kellele loome kõik võimalused areneda oma valdkonna tipptegijaks,“ ütles Novel Clinicu ülemarst Lauri Käis. Tema sõnul on neil võimalus olla osaline uue erakliiniku sünni juures ja anda oma parim teadmine ning kogemus selle ülesehitusse.

Loe lisaks
GALERII Julge eesmärgiga erakliinik paotas ust

Töötajatele pakutakse teaduspõhist koostööd ülikoolidega, sh võimalust ennast täiendada Stanfordi, Chicago, Yale’i ülikooli kliinikutes ja tuua seeläbi uusi teadmisi Eestisse. "Soosime kliinikus ka majasisest rotatsiooni ja erialastel koolitustel osalemist, et tagada meie töötajate parimad valdkonna teadmised," lisas Käis. Arstide käsutusse antakse kõige kaasaegsemad diagnostikaseadmed ning meditsiini uusimad tehnoloogialahendused. Võimalus on korraldada oma tööd paindlikult ja tunda ennast motiveerituna.

Novel Clinic investeerib innovatsiooni ja toob Eestisse kõige kaasaegsema tipptehnoloogia, et diagnoosida võimalikult kiirelt ja lihtsalt. Pakutakse digitaalseid lahendusi, mis aitavad jälgida patsienti reaalajas.

Novembris avatavas uues meditsiinikeskuses toob Novel Clinic kaheksale korrusele kokku kogu tervishoiuteenuste pika ahela – kaasaegse diagnostikakeskuse koos verelaboriga, vaimse tervise keskuse, unediagnostika öiste täisune uuringutega, ambulatoorse eriarstiabi, hambaravi, kirurgia ja rehabilitatsiooni.

Valmimas on kaks tipptasemel operatsioonisaali, kümme privaatpalatit ja üks intensiivravi võimekusega palat, et olla abiks ka kirurgilist sekkumist vajavate probleemide lahendamisel. Selles vallas pakub kliinik peamiselt kõrva-nina-kurguhaiguste ning näo-lõualuude kirurgilist ravi, sealhulgas kilp- ja süljenäärme operatsioone, naha- ja nahaaluskoe kasvajate eemaldamist ja unekirurgiat.

„Meie eesmärk on vähendada klientide ennetatavaid haigusi aastaks 2027 poole võrra,“ ütles Novel Clinicu tegevjuht Kadi Saks. Tegevjuhi sõnul teevad nad oma klientidele hea tervise hoidmise mugavamaks, sest Novel Clinicus saab inimene meditsiiniteenuseid ühest ja samast kohast.

Novel Clinicu ambitsioon on pakkuda oma teadmisi ja oskusi Eestis laiemalt, teha koostööd Tartu Ülikooliga ning laieneda rahvusvahelistele turgudele. Lähiajal plaanitakse avada kliinik Rootsis ja pikemas perspektiivis ka teistes Balti riikides. Tallinnas avatava kliiniku investeeringu kogumaht on ligi 10 miljonit eurot.

Tööpakkumisest meditsiiniõdedele saab lähemalt lugeda siit.

Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708