24. jaanuar 2005
Ainult tellijatele

PEREARST — Lisalepingud loovad perearstile uusi võimalusi enesearenduseks

Eesti perearstiabi esimesed kümme aastat võttis kokku 6. jaanuaril esitletud WHO perearstisüsteemiraport ning Tartu Ülikooli õppejõudude ülevaated perearstieriala arengust. Ühtlasi algatati sellega avalik diskussioon, kuhu ja kuidas peaks Eesti perearstisüsteem liikuma järgnevatel aastatel. (Ettepanekuid kogub sotsiaalministeeriumi tervishoiupoliitika juht Alar Sepp.) Professor Heidi-Ingrid Maaroos teeb ettepaneku rakendada Eesti perearstidele erineva mahuga ravilepinguid, et perearst saaks soovi korral tegeleda oma erialal laiahaardelisemalt: osaleda teadusprojektides, juhendada residente, töötada õppejõuna, õppida doktorantuuris või stažeerida.

Eesti perearstiabi esimesed kümme aastat võttis kokku 6.jaanuaril esitletud WHO perearstisüsteemiraport ning Tartu Ülikooliõppejõudude ülevaated perearstieriala arengust.<br /><br />Ühtlasi algatati sellega avalik diskussioon- kuhu ja kuidas peaksEesti perearstisüsteem liikuma järgnevatel aastatel. (Ettepanekuidkogub sotsiaalministeeriumi tervishoiupoliitika juht AlarSepp.)<br /><br />Professor Heidi-Ingrid Maaroos teeb ettepaneku rakendada Eestiperearstidele erineva mahuga ravilepinguid- et perearst saaks soovikorral tegeleda oma erialal laiahaardelisemalt: osaledateadusprojektides- juhendada residente- töötada õppejõuna- õppidadoktorantuuris või stažeerida.<br /><br />

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708