18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

JUHTKIRI:

Kümme miljonit ja kümme tuhat

<strong>Kümme miljonit ja kümme tuhat</strong>

Eesti tervishoiuvaldkonna küsimustega tegeleva ajakirjanikuna onmul kahju- et nüüd on riigikogus üks arst vähem. Ega neid pole sealToompeal seadusi ette valmistamas- läbi arutamas ning vastu võtmaskunagi palju olnud. Minu arust on siinsele tervishoiule ikkagikasu(m)likum- kui teemaga süvitsi kursis olevaid inimesi on “pumbajuures” võimalikult palju.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708