18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikumi patsiendid sõidavadki Tallinna lõikusele

Reedeks oli Ida-Tallinna keskhaiglas tehtud üks katarakti lõikus Tartu piirkonna patsiendile ja neli oli registreerunud, teatas ITK turundusjuht Andra Altoa. Endoproteesi lõikusele ITK-s oli registreerunud 30 Tartu piirkonna patsienti.

Reedeks oli Ida-Tallinna keskhaiglas tehtud üks katarakti lõikusTartu piirkonna patsiendile ja neli oli registreerunud- teatas ITKturundusjuht Andra Altoa. Endoproteesi lõikusele ITK-s oliregistreerunud 30 Tartu piirkonna patsienti.

Altoa selgitas- et üksikud patsiendid on ise ITKsse helistanud-kuid TÜKi ortopeediakliinikust saadud korrektse patsiendikontaktandmetega järjekorra nimekirja põhjal võtab ITKortopeediaosakonna sekretär patsiendiga ise ühendust ja seetõttu onka Tartu piirkonnast operatsioonile tulevate inimeste arv suur.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099