18. aprill 2005
Ainult tellijatele

Pe­rears­ti­te­le­fo­ni tee­nus käi­vi­tub au­gus­tis

Al­gul ap­ril­lis käi­vi­tu­ma pi­da­nud üle­rii­gi­li­ne pe­rears­ti­te­le­fon hak­kab töö­le ilm­selt au­gus­tis, möö­du­nud nel­ja­päe­val kir­ju­ta­ti al­la le­ping rii­gi­han­ke võit­ja­ga, va­hen­das BNS. "Lä­he­ma kol­me kuu töö on see, kui­das süs­tee­mi nii­moo­di üles ehi­ta­da, et pak­ku­da abi­va­ja­ja­le sel­list nõus­ta­mist, mil­le­ga ta ra­hu­le jääks," üt­les BN­Si­le rii­gi­han­ke võit­nud OÜ Arst­lik Pe­re­nõuand­la esin­da­ja Tiit La­ja. La­ja sõ­nul saab öö­päe­va­ring­se nõuan­de­te­le­fo­ni juu­res tööd viis ars­ti ja 12 õde. Te­le­fon hak­kab and­ma ees­ti ja ve­ne kee­les in­fot me­dit­sii­ni­lis­te kü­si­mus­te ja ter­vis­hoiu­süs­tee­mi kor­ral­dus­li­ku poo­le koh­ta. Te­le­fo­ni­nõus­ta­mi­ne on rii­gi­si­ses­te kõ­ne­de pu­hul he­lis­ta­ja­le esi­me­sed viis mi­nu­tit ta­su­ta ja mo­biil­te­le­fo­nilt he­lis­ta­des või­ma­li­ku kok­ku­lep­pe­li­se ta­su­ga. Hai­ge­kas­sa toe­tab te­le­fo­ni käi­gus­hoid­mist 240 000 kroo­ni­ga kuus, mil­le­le li­san­dub kõ­ne­de kom­pen­see­ri­mi­ne. Te­le­fo­ni­le oo­da­tak­se La­ja sõ­nul kuus ku­ni 25 000 kõ­net. MU

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708