18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Minister juba palju varem

Eelmine sotsiaalminister Marko Pomerants sai rahva seas tuntuks kui “luuletav maavanem”. Jaak Aabi teab avalikkus peaasjalikult kui “meest, kes tiris Võhma linna kriisist välja”. Kas Aab ka luuletab?

Eelmine sotsiaalminister Marko Pomerants sai rahva seas tuntukskui “luuletav maavanem”. Jaak Aabi teab avalikkus peaasjalikult kui“meest- kes tiris Võhma linna kriisist välja”. Kas Aab kaluuletab?

"Seda küsimust on minult viimastel päevadel päris tihtiküsitud-" muigab Jaak Aab vastuseks. “Ei luuleta. Luuletuste jaluuletamisega olen kõige enam kokku puutunud oma õpitud ametitõttu-” selgitab hariduselt vene keele ja kirjanduse õpetaja.Samavõrra tihedalt on uue ministri puhul huvi tuntud kamobiiltelefoni numbri avalikustamise ja abiministri palkamisekohta. Taskutelefoni numbrit palub Aab (esialgu) mitte äratrükkida- abiminister võib kõne alla tulla küll- aga praegu olevatsee veel lõplikult otsustamata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099