18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Torakaalkirurgia usub teist korda osakonna asutamisse

Torakaalkirurgia osakonna esmakordse asutamise 40. aastapäeva ürituste raames toimus 1. aprillil Maarjamõisas Linkbergi auditooriumis konverents. Hommikupoole käidi Raadi kalmistul manalateed läinud kolleege mälestamas.

Torakaalkirurgia osakonna esmakordse asutamise 40. aastapäevaürituste raames toimus 1. aprillil Maarjamõisas Linkbergiauditooriumis konverents. Hommikupoole käidi Raadi kalmistulmanalateed läinud kolleege mälestamas.

“Torakaalkirurgia osakonda kui niisugust Tartu ÜlikooliKliinikumis enam ei ole- aga loodame- et esmakordsele asutamiselejärgneb ka teistkordne-” sõnas pikaajaliste perekondliketraditsioonidega torakaalkirurg Tanel Laisaar- kes rääkis seminarileriala ajaloost ja selle seostest meditsiini arenguga Tartus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099