18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE

"Kõik need klantskirjadega karbikesed- potsikud- nätsikud ja tuubid- kõik need imenduvad- lahustuvad ja pihustuvad värgeldused püüavad üksteist üle trumbata nii pilgupüüdmise kui ka hinnaga. Just nagu lõbutüdrukud sadamakõrtsi ees laterna all.”Urve Tinnuri- luuletaja- kirjeldades apteegiriiulite vahel kõndimise kogemust. (Virumaa Teataja- 6.04.2005)

 

<strong>"Vahetaksin 100 protsenti Fertilitast kohe täna 1protsendi Hansapanga aktsiate vastu.”<br /></strong><u>IvoSaarma</u>-<br />erakliiniku Fertilitas asutaja- peaarst ning 40 protsendi firmaomanik (Äripäev- 6.04.2005)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099