2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andmekaitsja arvestab perearsti patsientidega

Andmekaitse Inspektsiooni (AKI) järelevalvetalituse juhataja Maris Sarv kinnitas, et kuigi nad lähevad perearstide juurde ootamatult, pole neil suuri konflikte selle tõttu tekkinud.

Andmekaitse Inspektsiooni (AKI) järelevalvetalituse juhatajaMaris Sarv kinnitas- et kuigi nad lähevad perearstide juurdeootamatult- pole neil suuri konflikte selle tõttu tekkinud.

Isikuandmete töötlemist käivad perearstide juures kontrollimastavaliselt kaks inspektsiooni ametnikku. “Tohtrid on olnud vägamõistvad ja asjalikud-” kordas Sarv ja rääkis lähemalt- kuidasnende reid väja näeb: “Üritame võimalikult vähe vastuvõttu japatsiente segada. Tavaliselt ootame- kuni patsient kabinetistväljub. Alles siis teavitame oma tulekust perearsti. Juhul- kuijärjekorras on üks-kaks inimest või väikelapsed- ootame- kuni nadon teenindatud.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099