2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esi­me­se rii­gia­su­tu­se­na sai ak­re­di­tee­rin­gu Ter­vi­se­kait­seins­pekt­sioon

Ter­vi­se­kait­seins­pekt­sioon sai esi­me­se riik­li­ku jä­re­le­val­vea­su­tu­se­na Ees­ti Ak­re­di­tee­ri­mis­kes­ku­selt tun­nis­tu­se, mis kin­ni­tab, et ins­pekt­sioon on eria­la­selt pä­dev te­ge­ma im­muunp­re­pa­raa­ti­de säi­li­tus­tem­pe­ra­tuu­ri; toi­du ja toi­tu ümb­rit­se­va õhu tem­pe­ra­tuu­ri ning val­gus­ti­he­du­se ja mik­rok­lii­ma pa­ra­meet­ri­te mõõt­mi­si. Ter­vi­se­kait­seins­pekt­sioon sai vas­ta­va tun­nis­tu­se 12. ap­ril­lil ja see keh­tib kaks aas­tat – 2007. aas­ta 11. ap­ril­li­ni. Ak­re­di­tee­ri­tud on ka Ter­vi­se­kait­seins­pekt­sioo­ni la­bo­rid, tea­ta­tak­se ins­pekt­sioo­ni vee­bi­le­hel. Ak­re­di­tee­ri­mis­kes­ku­se pä­de­vus­tun­nis­tust nõuab aas­ta ta­ga­si keh­ti­ma ha­ka­nud mõõ­te­sea­dus, mis näeb et­te, et riik­li­ku jä­re­le­val­ve käi­gus peab mõõt­mi­si te­ge­ma pä­dev mõõt­ja, kes ka­su­tab ka­lib­ree­ri­tud või taa­del­dud mõõ­te­va­hen­deid või ser­ti­fit­see­ri­tud eta­lo­nai­neid, jär­gi­des as­ja­ko­hast mõõ­te­me­too­di­kat. MU
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708