2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haiglaklounid otsivad lapsenaeratusi

Tampere Ülikooli Kliiniku (TAYS) ja Turu Ülikooli Kliiniku (TYKS) lastekliinikute kloun-arstid dr Hösselström, Rockefaller, Toivontai ja Torvi-Roori-Putki praktiseerisid 26. aprillil Tallinna Lastehaiglas.

Tampere Ülikooli Kliiniku (TAYS) ja Turu Ülikooli Kliiniku(TYKS) lastekliinikute kloun-arstid dr Hösselström- Rockefaller-Toivontai ja Torvi-Roori-Putki praktiseerisid 26. aprillil TallinnaLastehaiglas.

Tohtrid jõudsid sisse astuda lastehaigla kirurgia-- onkoloogia-ja lasteosakondade palatitesse. Pikemaid peatusi tehti ka trauma-ja vastuvõtuosakonde koridorides istujate juures- kusjuureskummalised tohtrid võisid ennast ülal pidada lauldes- hõigeldes võiülivaikselt- üritades märkamatult läbida koridoriosa- mille sopispolikliinikujärjekorras olevad jõnglased istusid. Loomulikult eiõnnestunud neil see.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099