2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlane saab tööl tuge ja kogub spordirajal tervist

Märtsis külastasid Raplamaa Omavalitsusliidu (vallavanemad ja volikogude esimehed) ning Rapla Maavalitsuse esindajad (sh maa-vanem) Soomes oma sõprusvalda - Nurmijärvi valda.

8.-10. märtsini toimunud õppeseminari eesmärgiks oli tutvudaRaplamaa sõprusvallas Nurmijärvil toimiva rahvaspordisüsteemiga.Koolituse üheks osaks oli ka töötervishoiu korraldus. Soomlastetöötervishoid on pilgu suunanud just tööstressi poole- milleennetamisel ennetatakse ka südamehaigusi- eeskätt südameinfarkti.Heaolu töökohtadel oligi ühe projekti nimi- mis toimis 2001-2004 jamida meile tutvustati.

<strong>Heaolu töökohtadel<br /></strong>Projekti eesmärgiks olitõsta nn tööjaksamist. Suuremate asutuste juhid olid ise haaratudprojekti intersektoriaalsesse töörühma. Toimusid nii ümarlauadtöökoha heaolu küsimustes kui ka õpetati inimesi- kuidas vältidastressi. Loomulikult kaasnes sellega töökohtade jälgimine-nõustamine ja supervisioon.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099