2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna on ülemaailmne astmapäev

Ülemaailmset astmapäeva tähistatakse sel aastal 3. mail. 1998. aastast alates toimuvate ürituste motoks on seekord “Astma rahuldamata vajadused” (Unmet Needs of Asthma).

Ülemaailmset astmapäeva tähistatakse sel aastal 3. mail. 1998.aastast alates toimuvate ürituste motoks on seekord “Astmarahuldamata vajadused” (Unmet Needs of Asthma). Astmapäevakorraldaja- organisatsioon GINA (Global Initiative for Asthma) onselle teema valinud eesmärgiga juhtida nii arstide kui patsientidetähelepanu vajadusele parema astmaravi ja kontrolli järele.

Sellel korral jätkatakse eelmisel aastal “Global Burden ofAsthma” raportis teravalt teadvustatud probleemide lahendamist.Tookord juhiti tähelepanu sellele- et endiselt ei suudeta paljudelastmasümptomitega inimestel haigust korrektselt diagnoosida ningseetõttu jäävad nad sobiva ravita.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708