16. mai 2005
Ainult tellijatele

Kiirabi vajab Eestis ühtset kutsetöötluse manuaali

Tänavuse kiirabi konverents-näituse teemad olid mitmetahulised, kuigi esimeses pooles leidsid põhiliselt kajastamist eelmisest aastast tuttavad valdkonnad: Tallinna kiirabi patsientide rahulolu-uuring, haiglaeelne taaselustamine, erakorralise meditsiini osakonna, kiirabi ja perearsti koostöö, Ida-Virumaa keskhaigla erakorralise meditsiini osakona tegevus ja koostööprobleemid haiglatega.

Tänavuse kiirabi konverents-näituse teemad olid mitmetahulised-kuigi esimeses pooles leidsid põhiliselt kajastamist eelmisestaastast tuttavad valdkonnad: Tallinna kiirabi patsientiderahulolu-uuring- haiglaeelne taaselustamine- erakorralisemeditsiini osakonna- kiirabi ja perearsti koostöö- Ida-Virumaakeskhaigla erakorralise meditsiini osakona tegevus jakoostööprobleemid haiglatega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708