16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiirabi vajab Eestis ühtset kutsetöötluse manuaali

Tänavuse kiirabi konverents-näituse teemad olid mitmetahulised, kuigi esimeses pooles leidsid põhiliselt kajastamist eelmisest aastast tuttavad valdkonnad: Tallinna kiirabi patsientide rahulolu-uuring, haiglaeelne taaselustamine, erakorralise meditsiini osakonna, kiirabi ja perearsti koostöö, Ida-Virumaa keskhaigla erakorralise meditsiini osakona tegevus ja koostööprobleemid haiglatega.

Tänavuse kiirabi konverents-näituse teemad olid mitmetahulised-kuigi esimeses pooles leidsid põhiliselt kajastamist eelmisestaastast tuttavad valdkonnad: Tallinna kiirabi patsientiderahulolu-uuring- haiglaeelne taaselustamine- erakorralisemeditsiini osakonna- kiirabi ja perearsti koostöö- Ida-Virumaakeskhaigla erakorralise meditsiini osakona tegevus jakoostööprobleemid haiglatega.

Värskust lisas vastavatud Pärnu haigla EMO juhataja dr MerikeLepp- kes rääkis koostööst teiste osakondade ja kiirabiga. Elevusttekitas häirekeskuse Lõuna-Eesti keskuse juhataja asetäitja drUrmas Kohu ettekanne “Häirekeskuste ühtse kutsetöötlusmanuaaliokkaline tee”.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099