16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neuroloogid ja neurokirurgid peavad kongressi

10.-11. juunini peetakse Narva-Jõesuu sanatooriumis L. Puusepa nimelise Neuroloogide ja Neurokirurgide Seltsi (NNS) 20. kongress- kus on kavas tutvustada erinevaid närvihaiguste diagnostika- ja raviprobleeme.

Seltsi veebilehel ära toodud programmi järgi kannavad kongressisessioonid nimetusi “Epilepsia”- “Neuropsühholoogia janeurorehabilitatsioon”- “Diagnostika ja ravi”- “Neurokirurgia” ja“Neuroloogia”.

Pöördumises seltsi liikmete ning kõigi neuroloogia- janeurokirurgiahuviliste poole tõdeb NNSi president Sulev Haldre- etvalikud- mida pidi tegema programmikomitee- ei olnud lihtsad- sesthuvipakkuvaid teemasid oli palju. “Ettekannete valimisel soovisimetutvustada erinevaid närvihaiguste diagnostika- ja raviprobleeme-”ütleb ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099