16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu maksab toetust noortele meedikutele

Pärnu linnavalitsus kandis 4. mail kaheksale noorele üle esimesed noore kõrgharidusega spetsialisti toetuse 1000-kroonised osamaksud.

Kaheksast noorest kolm on tööle asunud Pärnu haiglasse- mis oma888 töökohaga on ühtlasi linna suurim tööandja- teataslinnavalitsuse avalike suhete nõunik Ave Reinson. Lisaks on üksnoortest spetsialistidest ametis taastusravikeskuses Estonia ningüks Eesti Optikus.

Viiest meditsiiniharidusega noorestspetsialistist-toetusesaajast kolm on lõpetanud Tallinnameditsiinikooli ja kaks Tartu meditsiinikooli.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099