30. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vahetusüliõpilased jagasid Kännu tänaval muljeid

Tallinna meditsiinikool jõudis enne traditsioonilist kooli erialapäeva 20. mail pidada koostööpartneritega ka rahvusvahelist päeva 19. mail, teatas kooli arendus- ja rahvusvaheliste suhete koordinaator Tiina Juhansoo.

Tallinna meditsiinikool jõudis enne traditsioonilist koolierialapäeva 20. mail pidada koostööpartneritega ka rahvusvahelistpäeva 19. mail- teatas kooli arendus- ja rahvusvaheliste suhetekoordinaator Tiina Juhansoo.

Rahvusvahelisel päeval rääkisid vahetusõpetajad ja-üliõpilased  Tallinna meditsiinikoolis (Kännu 67) omakogemusi ning kooli koostööpartnerid tutvustasid oma tööd.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099