14. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hu­vi ma­nuaal­te­raa­pia vas­tu kas­vab

Tartu ülikooli arstiteaduskonna täienduskeskuse korraldatud arstide täiendustsükkel manuaalse meditsiini vallas 8.–10. juunini keskendus seljavalude manuaalsele diagnostikale ja ravile.

Tartu ülikooli arstiteaduskonna täienduskeskuse korraldatudarstide täiendustsükkel manuaalse meditsiini vallas 8.-10. juuninikeskendus seljavalude manuaalsele diagnostikale ja ravile. Huvilisioli kohal palju - rohkem kui kursuse läbiviijale dr ElmarMustimetsale puhttehnilistel põhjustel meeldinud oleks.

SA Tartu ülikooli kliinikumi spordimeditsiini ja taastusravikliiniku manuaalterapeudi Elmar Mustimetsa sõnutsi saab 85protsenti patsientidest manuaalteraapia (MT) võtetega abi. MT onravimine kätega. Siia alla käivad ka massaaž ja füsioterapeudi töö.Ainult selle vahega- et rakenduspunkt on teine.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099