14. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pereteraapia ühing valvab õpetuse taset

Eesti pereteraapia pea 15-aastase ajaloo jooksul on arvatavasti sajad inimesed läbinud pereteraapia algkursuse. Viieaastase pädevuskoolituse on läbinud ligikaudu 40 inimest.

Eesti Pereteraapia Ühingu (EPTÜ) juhatuse liige- regionaalhaiglapsühholoog- psühhoterapeut Harri Küünarpuu ütleb intervjuusMeditsiiniuudistele- et Eesti pereteraapia pea 15-aastase ajaloojooksul on arvatavasti sajad inimesed läbinud pereteraapiaalgkursuse. Viieaastase pädevuskoolituse on läbinud ligikaudu 40inimest.

<strong>Harri Küünarpuu- olete tõlkinud eesti keeldepereteraapia-alaseid raamatuid. Millal saab lugeda eesti keelesalgupärast raamatut pereteraapiast? Kümneaastane praktika peaks juainest andma.</strong>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708