14. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Residendid harisid end Võru haiglas

16. juunil toimus Lõuna-Eesti haiglas sisehaiguste residentide õppepäev- teatas Lõuna-Eesti haigla sekretär Kadri Piirisild.

Pärast professor Margus Lemberi ning Lõuna-Eesti haigla peaarstiRein Kermese tervitussõnu kuulati ülemarst Agnes Aarti- kestutvustas Lõuna-Eesti haigla näitel üldhaigla olemust. Üldhaiglason noorel arstil kindlasti palju arendavam töötada kui väga kitsaltspetsialiseeritud kliinikus või osakonnas- vahendas Piirisild.

Ennelõunal kuulati veel ettekandeid: sisehaiguste arstiülesannetest üldhaigla valvearstina rääkis sisekliiniku juhatajaLeila Metsallik ning psühhiaatrilise haige käsitlemisest üldhaiglavastuvõtus psühhiaatriakliiniku juhataja Kadri Jaanson.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099