15. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroliit küsib raha tagasi

Sotsiaalministeerium peab Euroopa Liidu antud abist tagasi maksma kolm miljonit krooni, otsustas valitsus möödunud neljapäeval.

Sotsiaalministeerium peab Euroopa Liidu antud abist tagasimaksma kolm miljonit krooni- otsustas valitsus möödunudneljapäeval.

Ministeeriumi avalike suhete juht Mart Soonik selgitas- et üheljuhul nõuab Euroopa Komisjon tagasi välisabi programmi raha- milleeest osteti vajalik inventar Tartusse planeeritudrehabilitatsioonikeskuse tööks. Kuid Tartu linnavalitsusevastuseisu tõttu jäi keskus rajamata ning varustus viiakse ravi- jarehabilitatsioonikeskustesse Sillamäele- Jõhvi jaKohtla-Järvele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099