15. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Optometrist trügib olümpiale

Tudengitest purjetajad Merili Randmaa ja Agnes Lill võitsid 470 paadi juunioride MMi kuldmedali. Võiduga tõid nad kuulsust ka oma koolidele – Merili Tallinna Tehnikaülikoolile ja Agnes Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolile, kus ta õpib optomeetria II kursusel.

Tudengitest purjetajad Merili Randmaa ja Agnes Lill võitsid 470paadi juunioride MMi kuldmedali enne Värniku ja Kanteri MMimedaleid.

Kaksteist aastat purjetamisega tegelenud Randmaa ja Lill käisidpärast elu suurimat võitu vastuvõtul Eesti Olümpiakomitees ja Pärnuraekojas. Võiduga tõid nad kuulsust ka oma koolidele- MeriliTallinna Tehnikaülikoolile ja Agnes Tallinna TervishoiuKõrgkoolile- kus ta õpib optomeetria II kursusel. Tal on plaanishuvilised kursusekaaslasedki merele viia.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099