30. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ameerika lapsed ja noored haigestuvad nahavähki järjest sagedamini

Alla 40-aastastel ameeriklastel esineb basaalrakulist ja skvamoosrakulist nahavähki järjest rohkem. Vastava uuringu autorite arvates on süüdi päevitamine ning päikesekaitsekreemide vähene kasutamine.

Alla 40-aastastel ameeriklastel esineb basaalrakulist jaskvamoosrakulist nahavähki järjest rohkem. Vastava uuringu autoritearvates on süüdi päevitamine ning päikesekaitsekreemide vähenekasutamine- kirjutab Reuters Health.

Dr Leslie J. Christenson Mayo kliinikust on koos kolleegidegaavaldanud ajakirjas Journal of the American Medical Associationpopulatsiooniuuringu- milles vaadeldi basaal- ja lamerakulisenahavähi esinemist ühes Minnesota osariigi maakonnas aastatel1976-2003.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099