30. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koos saatusekaaslastega on kergem suitsust loobuda

AS Ida-Tallinna Keskhaigla plaanib eeloleval sügisel avada suitsetamisest loobujate tugirühmad.

Ida-Tallinna keskhaigla kardioloog Anu Hedman ningsuitsetamisest loobumise nõustamise kabinetis töötavad astmaõdeMerike Mark ja ülemõde Kaidi Traumann selgitavad- miks nad soovivadluua haiglas tugirühmad suitsetamisest loobujatele.

Merike Mark nimetab nõustamisele tulevaid inimesi mitteklientideks- vaid patsientideks- sest meedikute hinnangul onsuitsetamine sõltuvushaigus. Tema peamised patsiendid on45-55-aastased hästi hoolitsetud välimusega naised. Osa neist tulebvastuvõtule veendumusega- et päevas paki sigarettide tõmbamine eitee neile midagi halba.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099