12. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu tehnoloogialinnakus sai valmis esimene maja

26. augustil avati Tartus Nooruse tänav 1 TÜ Tehnoloogiainstituudi hoone. Seitsmel korrusel paiknevad tehnoloogiainstituudi kõrval veel Eesti Teaduste Akadeemia Tartu esindus, TÜ Ettevõtluskeskus, OÜ Tartu Tehnoloogiapark, Ravimiamet ja TÜ Farmaatsia Instituut.

26. augustil avati Tartus Nooruse tänav 1  TÜTehnoloogiainstituudi hoone. Seitsmel korrusel paiknevadtehnoloogiainstituudi kõrval veel Eesti Teaduste Akadeemia Tartuesindus- TÜ Ettevõtluskeskus- OÜ Tartu Tehnoloogiapark- Ravimiametja TÜ Farmaatsia Instituut.

Eesti Teaduste Akadeemia president Richard Villems ütles omatervituskõnes- et võiks kohapeal korraldada akadeemia üldkogu -kvoorum oleks koos. Eks seegi näita- millist tähelepanu pöörasakadeemiline üldsus kavandatava TÜ teadus- ja tehnoloogialinnakuesimese hoone avamisele Maarjamõisa väljal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099