26. september 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apteekrid käisid suvel Ahvenamaal ja Alpides

Paljudele apteekritele on saanud tavaks puhkuse ajal reisida. Kui vanasti sõideti näiteks turismirongiga Baikalini välja- siis viimastel aastatel on käidud õppe- ja puhkusereisidel mitmes Euroopa riigis.

Eesti Haiglaapteekrite Selts käis seekord oma seltskonnagaAhvenamaal. Kõigile 6500 sealsele saarele pilku heita muidugi eijõutud- kuid põhjamaisest kargest ja kaunist loodusest saadi siiskiunustamatud elamused.

Eesti Apteekrite Liit viis aga poolsada rännuhuvilist ?veitsi.Lisaks imekaunite Alpide imetlemisele jõuti külastada ka riigimoodsaimat apteeki Baselis. Bernis korraldas kohalik apteekriteühenduse esimees kolleegidele kohtumise ja väikese vastuvõtu. Käidika sealses apteegimuuseumis. Paduvihmad ja üleujutused reisi eiseganud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099