10. oktoober 2005
Ainult tellijatele

Eetikakonverents otsis selgust alternatiivmeditsiini küsimustes

Eesti Arstide Liit, TÜK eetikakomitee, TÜ eetikakeskus ja Eesti Bioeetika Nõukogu tähistasid rahvusvahelist arstieetika päeva konverentsiga “Kas alternatiivmeditsiin pakub tõenduspõhisele ravile konkurentsi?”, TÜ raamatukogu konverentsisaalis kuulati loenguid arstide, tervishoiujuhtide, juristide ja ajakirjanike vaatevinklist.

Eesti Arstide Liit- TÜK eetikakomitee- TÜ eetikakeskus ja EestiBioeetika Nõukogu tähistasid rahvusvahelist arstieetika päevakonverentsiga “Kas alternatiivmeditsiin pakub tõenduspõhiseleravile konkurentsi?”- TÜ raamatukogu konverentsisaalis kuulatiloenguid arstide- tervishoiujuhtide- juristide ja ajakirjanikevaatevinklist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708