10. oktoober 2005
Ainult tellijatele

Perearstitelefon pälvis aasta parima uuendusprojekti nimetuse

Septembri lõpul Tartus Vanemuise kontserdimajas toimunud riigiametnike foorumil “Uuendusvõimeline riik” valiti 2005. aasta parimaks uuenduslikuks projektiks Eesti perearsti nõuandetelefoni käivitamine.

Nõuandetelefoni lahenduse konkursile esitanud Eesti Haigekassaselgituse kohaselt seisneb perearsti nõuandetelefoni uuenduslikkuseelkõige uue tervishoiuteenuse väljatöötamises (teenuse sisu-kvaliteedireeglid- hinna arvestamine- lepingupartneri valik-andmevahetus- teenuse järelevalve)- mida osutatakse ilmaisikuandmeid tuvastamata. Tegu on esimese tervishoiuteenusega- midaosutatakse ka ravikindlustamata isikutele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708