10. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn andis diagnostikakeskuse eksjuhid kohtusse

Tallinna linnavalitsus otsustas nõuda Tallinna diagnostikakeskuse kolmelt juhatuse ja kolmelt nõukogu liikmelt kohtu kaudu välja angiograafi ostuks enam kulutatud neli miljonit krooni.

Tallinna linnavalitsus otsustas nõuda Tallinnadiagnostikakeskuse kolmelt juhatuse ja kolmelt nõukogu liikmeltkohtu kaudu välja angiograafi ostuks enam kulutatud neli miljonitkrooni- vahendas BNS. Nõue esitatakse nende diagnostikakeskusejuhtide vastu- kes 2004. aasta augustis otsustasid osta angiograafineli kuni kuus miljonit krooni turuhinnast kallimalt- teataslinnavalitsus.

Nõuded juhtliikmete vastu esitatakse kolmes järgus. Esiteksesitatakse haldushagi Janek Ottise vastu seoseskorruptsioonivastase seaduse rikkumisega. Vastavasisuline avalduson juulis esitatud ka Põhja politseiprefektuurile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099