7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õdede puuduse vastu leidub Eestis rohtu

Abiminister Peeter Laasik ütles tervishoiujuhtide kolleegiumi ees esinedes, et laialt on räägitud arstide puudusest, kuid tema näeb veel suuremat probleemi õdede defitsiidis. Õdede liidu ja õdesid koolitavate õppeasutuste juhid pole abiministriga nõus, et nende senised pingutused õdede nappuse teadvustamisel pole tulemusi andnud.

Abiminister Peeter Laasik ütles tervishoiujuhtide kolleegiumiees esinedes- et laialt on räägitud arstide puudusest- kuid temanäeb veel suuremat probleemi õdede defitsiidis. Õdede vähesus poleEestis teadvustunud- muretses abiminister.

Eesti Õdede Liidu (EÕL) ja õdesid koolitavate õppeasutuste juhidpole nõus- et nende senised pingutused õdede nappuse teadvustamiselpole tulemusi andnud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708