7. november 2005
Ainult tellijatele

Õdede puuduse vastu leidub Eestis rohtu

Abiminister Peeter Laasik ütles tervishoiujuhtide kolleegiumi ees esinedes, et laialt on räägitud arstide puudusest, kuid tema näeb veel suuremat probleemi õdede defitsiidis. Õdede liidu ja õdesid koolitavate õppeasutuste juhid pole abiministriga nõus, et nende senised pingutused õdede nappuse teadvustamisel pole tulemusi andnud.

Abiminister Peeter Laasik ütles tervishoiujuhtide kolleegiumiees esinedes- et laialt on räägitud arstide puudusest- kuid temanäeb veel suuremat probleemi õdede defitsiidis. Õdede vähesus poleEestis teadvustunud- muretses abiminister.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708