7. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuleb vähiennetuse heategevuskontsert

Eesti Vähiliit korraldab laupäeval- 26. novembril järjekordse heategevuskontserdi- teatas Eesti Vähiliidu tegevdirektor Maie Egipt. “Valitsus ei ole seni vähiprogrammi vastu võtnud ja seetõttu peame leidma muid võimalusi vähiennetuse rahastamiseks-” põhjendas tegevdirektor.

Estonia kontserdisaalis toimuval heategevuskontserdil “Valguseheli” esitavad  bossanovarütme Raivo Tafenau ansambel- SergioBastos Brasiiliast ning Helin-Mari Arder Eestist. Kontserdielamusannab võimaluse toetada vähialast ennetustööd.

Piletid on saadaval Estonia Kontserdisaali kassades- Piletilevija Piletimaailma müügikohtades.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099