21. november 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Müüdid ja tegelikkus noorte tubakatarbimises

Noorte tubakatarbimise, aga ka ennetustöö kohta on laialt levinud mitmeid müüte, mis ei vasta tegelikkusele.

Noorte tubakatarbimise- aga ka ennetustöö kohta on laialtlevinud mitmeid müüte- mis ei vasta tegelikkusele.

<strong>Näiteid müütidest:<br /></strong>* suitsetamine kuieluviis on omane enamikule inimestele;<br />* noortele saab läheneda vaid nii- nagu seda on alati tehtud -teadvustades kaugeleulatuvaid tagajärgi (vähk!) ja sellegahirmutades;<br />* tubaka kahjulikkusest rääkides liialdatakse;<br />* suitsetamine on igaühe enda asi;<br />* las noor parem suitsetab- hullem- kui ta hakkaks jooma võiuimasteid tarbima.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099