5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haiglajuhid on koolitusel hinnas

Tervist edendavate haiglate (TEH) võrgustiku Eesti koordinaator Tiiu Härm otsib TEH-koolitustel saalist rohkem haiglajuhte.

Tervist edendavate haiglate (TEH) võrgustiku Eesti koordinaatorTiiu Härm otsib TEH-koolitustel saalist rohkem haiglajuhte.

Peamiselt tööandja määrab selle- kas ja millises tempos TEHiideed Eesti raviasutustes rakenduvad- olgu see töötajate füüsiliseja vaimse tööpotentsiaali tõstmine- suitsuvaba haigla kujundaminevõi muu tervist edendav abinõu- mille tulemusena tõuseb majanduslikkasu- töötajate motivatsioon ja klientide rahulolu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099