5. detsember 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põlva haigla kingib mittesuitsetajaile vaba päeva

Põlva haigla töötajad, kes ei suitseta, saavad alates tulevast aastast ühe puhkusepäeva lisaks. Peale selle hüvitab haigla nõustamiskabineti toel tubakast loobunud töötajale võõrutusravi kuni 2000-kroonise kulu.

Põlva haigla töötajad- kes ei suitseta- saavad alates tulevastaastast ühe puhkusepäeva lisaks. Peale selle hüvitab haiglanõustamiskabineti toel tubakast loobunud töötajale võõrutusravikuni 2000-kroonise kulu- tutvustas Põlva haigla ülemarst MargitRikka haigla juhatuse 28. oktoobri otsust- mis haiglas stendidelripub ja teisteski haiglates uudisena levib.

Tervist edendavate haiglate (TEH) võrgustikku kuuluv Põlvahaigla alustab järgmisel aastal haiglasisest terviseedenduseprojekti “Liikumine tubakavaba keskkonna poole AS PõlvaHaiglas”.  Eelnimetatule lisaks on haiglas kavas parandadasuitsuruumi ventilatsiooni- et sigaretisuits teistesse ruumidesseei imbuks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099